Rólunk

Rendelőnket 2016 augusztusában alapítottuk Székelyudvarhelyen, fő tevékenységünk a kisállatgyógyászat. Csapatunkat két állatorvos, Dr Bartha Annamária és Dr RádulyAndrás valamint egy állatorvosi aszisztens, Jakab Melinda alkotja. Két orvosunk 7 év közös szakmai tapasztalattal rendelkezik.


Rendelőnkben nagy hangsúlyt fektetünk az állatok egészségmegőrzésére, a tulajdonosok szakszerű tájékoztatására, hiszen sok betegség megelőzhető egy kis odafigyeléssel.


A beteg állatok ellátása során, filozófiánk a pontos diagnózison alapuló kezelés. Ennek érdekében az alapos fizikális vizsgálat mellett gyakran végzünk kiegészítő klinikai vizsgálatokat. Munkánkat Doppler funkciós ultrahangkészülék, otoszkóp, mikroszkópsegíti. A sebészeti ellátás jól felszerelt műtőben történik. Az intenzív kezelésre vagy megfigyelésre szoruló pácienseinket van lehetőségünk rendelőnkben befektetni.


Mivel az állatorvoslás egy folyamatosan fejlődő tudományág, rendelőnk orvosai rendszeresen résztvesznek elméleti és gyakorlati továbbképzéseken, hogy minőségi állatorvosi ellátást tudjanak biztosítani pácienseinknek.


A rendelő mellett állatgyógyszertár és petshop is működik, ahol a gazdik kedvenceik részére szaktanácsadás alapján vásárolhatnak tápszert és kiegészítőket.


Bemutatkozás

 

Dr. Bartha Annamária

Dr. Bartha Annamária

Állatorvosi tanulmányaimat 2009-ben végeztem a Kolozsvári Agrártudományi és Állatorvosi Egyetemen. Azóta Székelyudvarhelyen dolgozom. Fő szakmai érdeklődési köröm a belgyógyászat, bőrgyógyászat, szemészet. Az állatorvosi munkát hivatásnak tekintem és probálom legjobb tudásom szerint, alázattal végezni. Az Ebremény Állatvédő Egyesület önkéntes állatorvosa vagyok.

 

Dr. Ráduly András

Dr. Ráduly András

Gyerekkori vágyamat, hogy állatorvos legyek 2002-ben sikerült teljesítenem, amikor sikeresen szakvizsgáztam a Temesvári Agrártudományi Egyetem Állatorvosi szakán. Dolgoztam hatósági állatorvosként, tejipari vállalatnál higiénia felelősként és termelési részleg vezetőként, 2007-től viszont azt csinálhatom, ami a szakmán belül igazán közel áll hozzám ez pedig a kisállat gyógyászat. Az általános rendelői állatorvos teendőkön kívül érdeklődési körömet főképp a sebészet, kisállat fogászat és az ultrahang diagnosztika teszi ki. Támogatóként és önkéntes munkámmal az Ebremény Állatvédő Egyesület tevékenységét segítem.